Betaling & Levering

Hartelijk dank voor uw bestelling! Hoe het verder gaat leest u in onderstaande tekst.

1. Betaling.
Indien u gekozen heeft voor vooraf betaling door middel van bankoverschrijving verzoeken we u het totaalbedrag van uw bestelling over te maken op onze bankrekening:

IBAN: NL91INGB0009548711
BIC: INGBNL2A t.n.v. Goedhard Endurance

Vermeld a.u.b. bij uw bankbetaling uw bestelnummer. Dit nummer vindt u in uw bevestigings e-mail.

Indien u succesvol betaald heeft met Paypal, iDEAL, Sofort, Maestro, Mastercard, VISA of bancontact dan wordt uw bestelling in behandeling genomen.

2. Levering.
Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. Als alle bestelde artikelen voorradig zijn worden deze zo snel mogelijk naar u verstuurd. Als u artikelen besteld heeft die voor u geproduceerd moeten worden (denk daarbij o.a. aan zadels, Marylot producten, e.d.) dan kan er sprake zijn van een levertijd.

Wanneer een artikel niet voorradig is en ook niet binnen twee weken door ons verwacht wordt nemen wij contact met u op. Er zijn over het algemeen 3 mogelijkheden:
1. Wij kunnen u een vergelijkbaar alternatief aanbieden (bv. een andere kleur).
2. Het artikel wordt in backorder gezet en wordt nagezonden zodra het voorradig is.
3. Uw bestelling van het artikel wordt geannuleerd en u ontvangt van ons binnen 10 werkdagen de betaling hiervan retour.

3. Verzending.
Zodra uw bestelling gereed is wordt deze verstuurd met een pakketdienst. Mocht u transportschade constateren verzoeken wij u direct maar uiterlijk binnen 3 werkdagen hierover contact met ons op te nemen.

4. Ruilen/retourneren
Mochten de door ons geleverde artikelen niet voldoen aan uw verwachtingen kunt u deze binnen 8 dagen terugsturen. Denk er hierbij aan dat de producten ongebruikt, onbeschadigd en in de orginele verpakking dienen te zijn.
Er zijn bij terugzending drie mogelijkheden:
1. Wij hebben een ander artikel geleverd dan u besteld had. In dat geval zijn de kosten van terugzending en het toesturen van het juiste product voor ons.
2. Wij hebben een artikel gestuurd dat niet de juiste maat heeft. In dat geval zijn de kosten van terugzending en het toesturen van het juiste product voor u.
3. Het artikel voldoet niet aan uw verwachtingen. In dat geval zijn de kosten van terugzending voor u.
4. Producten die specifiek naar uw wensen gemaakt zijn kunnen niet zonder meer geretourneerd worden. Wel kunnen deze - in overleg - worden omgeruild of aangepast.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Goedhard Endurance & Marylot

Mark en Belinda